Getest en goedgekeurd (gratis patroontjes)
Een soort van kimono-shirt. Met dit patroontje kan je veel kanten uit: het kan gebruikt worden voor zowel jongen als meisje, van newborn tot peuter (maat 50 tot 92).
Ik maakte er o.a. deze t-shirts mee:
Dit patroontje mag zeker niet ontbreken aan de patronenlijst van de aanstaande moeder. Supersimpel en snel klaar.


Ik hou van salopetjes. Schattig bij kindjes en het houd het ruggetje lekker warm. Ook dit patroon kan je een tijdje gebruiken. Het gaat immers van maatje 56 tot 92. 
Ik maakte het in de kleinste en in de grootste maat. Een tricot uitvoering, volledig gevoerd met extra laag tricot, wat toch nodig is in de winter hé. Verder voegde ik nog een sluiting met drukknopen toe tussen de benen. Gemakkelijker om de pamper te verwisselen. 
Wederom voor de allerkleinsten: een patroontje voor een overslagshirtje mét broekje en muts. Ik maakte twee versies in afwachting van de komst van onze kleinste telg. Die vind je hier en hier terug.
Bij meisjesmama haalde ik ook het idee om een drakencape te maken voor Halloween.Nu we toch voor de kleinsten bezig zijn vind ik dat deze ook niet mag ontbreken! Heerlijk om je kindje in te slapen te leggen. Een slaapzakje voor overdag. Afhankelijk van hoe je de velcros's plaatst of hoe hard je kindje al gegroeid is kan je ze er ook stevig in inpakken. Hier wordt er heerlijk in geslapen!

Deze kan ook niet ontbreken. Bekend in heel Vlaanderen, veelgebruikt: Het kiindpatroon:  • Tijs -salopet
    Ik ben van het eerste moment fan. Hier en hier vind je mijn uitvoeringen.Reacties

Populaire posts