Wie?

Wie is Mimaloki nu? Wel, ik ben Kim. Geboren in 1985 te Leuven. Via een aantal omzwervingen doorheen Brussel en Antwerpen heb ik me gevestigd in het Hagelandse Diest.


Samen met meneer M. kochten we een huisje- met nog wat werk aan. We kregen drie kindjes, Mauro (2013), Lot (2014) en Cas (2016).  Ik ben een zonenmama en vermoedelijk blijft dit zo.

Ik hou van mijn gezinnetje met al hun grappen en grillen. Lange ochtenden samen aan de ontbijttafel zijn ideaal om de dag mee te starten, al gebeurt dit veel te weinig naar mijn zin. De verwondering van mijn kinderen maakt me blij. Graag gaan we samen op ontdekking naar de kleine geneugten des levens. Liefst buiten. De natuur maakt ons allemaal gelukkiger.


Ik ben graag creatief bezig. Autodidact wegens een hekel aan wekelijkse verplichtingen, zelfs wanneer ik iets heel leuk vind. In het verleden legde ik me al toe op tekenen, schilderen, haken, breien, boetseren, naaien, ... Allemaal heel leuk - behalve het breien, dat is écht niets voor mij . Naaien bleek mijn passie. Sinds ik er twee jaar geleden mee begon zijn mijn kennis en vaardigheden alleen maar gegroeid, al is er nog veel ruimte voor verbetering :) Oefenen, oefenen, oefenen, zolang we het graag doen ;)


Het doet me plezier dat je even mijn blog doorneemt. Ik startte dit op als digitaal archief, zo kan ik een overzicht bewaren van mijn creaties, en geraakte meer geïnteresseerd in het ruime blogwereldje. Je vindt er ontzettend veel tips, inspiratie qua patronen en stofjes, uitdagingen, links, babbels, etc. Ik heb er minder tijd voor dan ik zou willen, maar probeer deze pagina's up to date te houden.


Laat gerust een berichtje achter. Dit wordt geapprecieerd :)


Reacties

  1. Wat heb je een leuke blog! Ik ga je met veel plezier volgen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Kim! Blij dat ik je blog vond! ;-) ik zal je zeker volgen. Ook steeds welkom bij mij!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts