Toddler in black

Mooi stofje, die kruisjes, maar misschien toch wat te hard voor een peuter.

Bij het aankopen zag hier onmiddellijk een broek voor Lot in.

Ik kreeg het heel vlot in elkaar. Alleen het koord in de heupboord liet ik achterwege. Dat vind ik onnodig bij een broek voor een peuter. Ze kunnen hier zelf niks mee. Ik verving het door een elastiek. Eens zo praktisch!


De zak werd vastgenaaid met een zigzag. Leuk detail. De broek was af en klaar voor gebruik. Al besefte ik nu pas dat hij geen t-shirt heeft die hier bij zou passen. Een krachtige print vraagt om een zachter bijpassend stuk. Maar hier liggen geen effen shirts in de kast, het nadeel van mijn voorliefde voor kleurrijke prints. Dus moest ik verder aan de slag. 


Uit dezelfde Ottobre die ik gebruikte voor het broekje haalde ik een patroon voor een t-shirt. Eigenlijk was mijn eerste idee over dit patroon niet zo positief. De doorlopende band op de zij vond ik maar niets. Bij het doorbladeren was ik er van overtuigd dat ik dit niet zou gebruiken. 


Soms moet je niet vooringenomen zijn. De kruisjes leken me hierin perfect. De band tekende ik even breed als de kruisjes en klaar: matching shirt!Het resultaat vind ik leuk al vind ik het heel hard wennen, mijn peuter in het zwart. 


Stof: Zwart met witte kruisen - Little Vixen
Zwart effen- Lillestof - Cas & Nina
Patroon: Ottobre 3/2016


Reacties

 1. Wat leuk gemaakt! En ik kan je helemaal gerust stellen, ik vind het echt niet te hard maar net heel stoer! Zwart vind ik vaak heel mooi voor kindjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, het zal nog even nodig hebben voor ik mijn schattig kuiken als een stoere knul kan zien ;)

   Verwijderen
 2. Heel mooi, ik vind het helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat jij er helemaal achter staat. Positieve feedback is altijd leuk.

   Verwijderen
 3. Heel mooi, ik vind het helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cool setje! Je weet dat ik ook zo'n fan ben van zwart-witte stofjes, ik combineer het dan wel vaak met een gekleurd boven -of onderstuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat breekt het inderdaad, maar ik zag het niet. Ik zag enkel de combinatie fluogeel. Haha, dat heb ik gelukkig niet.

   Verwijderen
 5. Leuk outfitje!! Dat shirt was eigenlijk het eerste dat mijn aandacht trok in de nieuwe Ottobre ;) Mijn eerste versie is wel een pyamashirt geworden.

  Die koordjes vind ik ook voor mezelf niks, vaak haal ik ze ook uit gekochte kleding :p

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts