Zomerse hoodie

Voor jongens is het niet altijd eenvoudig om afwisseling te vinden in het naaien. Bladerend in mijn Ottobre's op zoek naar 'iets anders' viel mijn oog op deze hoodie.Iets anders. Check.
Zomers. Check.
Kap. Check.Een prima t-shirt voor Mauro. De laatste tijd heeft hij een grote voorkeur voor 'ritsetruien' en 'kappen'. Ok, het dit heeft geen rits, maar dat hoeft ook niet in een zomerse t-shirt. De oversized kap overtreft de aanwezigheid van een rits. Zo zou ik het ook wel verkocht krijgen.

Ik moest niks verkopen. Hij nam het blij aan.

Hoewel ik eerst een ander stofje in gedachten had werd ik plots overhaald door de aanweizgheid van een zeester in de tekening. Zeester, strand, zee, zomer. Ja, dit is het.

Het patroon voorziet een volledig mouwloze versie, ik tekende er aan de mouwen een paar centimeter bij. Past goed bij het oversized idee.Waar mama wat angstig was over het welbevallen van de print door de zoon benoemde hij allereerst de vis die hij zag. Een eng beest?! Nee hoor, een robot. Wat later noemde hij het een monstertje. Geen angst. Wel tevredenheid.

Reacties

 1. Een geweldige zomers uitvoering gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Dat stofje maakt het wel heel speciaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het heeft lang geduurd eer ik wist wat ermee aan te vangen!

   Verwijderen
 3. Ah, zeesterren. Dat had ik nog niet door :-) Ik dacht gewoon vissen en sterren toen ik die van mijn jongens maakten, maar inderdaad, dat zijn zeesterren :-) Mooi T-shirt! Super stoer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb de stof te vaak vastgehad om dit niet opgemerkt te hebben. Vastnemen en terug in de kast, vervolgens 'vergeten'. Dankzij uw t-shirts kwam het stofje dan toch weer in mijn aandacht.

   Verwijderen
 4. oh, zo'n mooie print!!!! helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie hoodie!!! Heerlijke combinatie van stof en patroon!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie hoodie!!! Heerlijke combinatie van stof en patroon!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts