Blogmeeting

Vorige zaterdag kreeg ik de kans om kennis te maken met een aantal gelijkgezinden uit blogland. Een real life kennismaking, eens zo spannend.

Het brein en de motor achter deze bijeenkomst was Davina. Ze organiseerde een gezellige en warme (de warmste dag van 2016) samenkomst met een aantal verrassingen.

Ik had enkel verwacht om wat mensen te leren kennen,om de gezichten achter de naam te kunnen zetten. Tot mijn grote vreugde bleef het daar niet bij. Dankzij Davina kregen we van een aantal gulle sponsors stofjes en fournituren cadeau. Helemaal geweldig natuurlijk.Ikzelfde scoorde twee stofjes van Stof op zolder, een zwart-wit katoentje en een lillestof-skatertricot. Vermoedelijk wordt dit een Lotta-rok en een (kap)trui voor de oudste zoon. Ook van Droomstoffen kreeg ik een cadeautje in handen, blauwe boordstof. Ideaal voor de vele jongensprojectjes!


Lanalotta sponsorde voor iedereen knoopjes en Fairy Tailors voorzag voor iedereen een kortingscode.

Tenslotte voorzag Pieke Wieke niet alleen een aantal stofjes om weg te geven maar ook een zeer grote cadeaubon. Deze ging naar de (heel) gelukkige Sarah.
Ik had leuke babbels met (een deel van) de meiden van girls in uniform, Mme 196, B-naais, Naaisgerief, Mum and the miekes, ik maak het zelf nu, ... De volgende keer doe ik nog meer mijn best om praatjes te maken en hoop ik aan iedereen toe te geraken.Reacties

 1. Tof om je "intecht" te ontmoeten! Ik zie een vervolg ook nog wel zitten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had ook wat eerder 'aan den andere kant' moeten komen zitten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mij betreft is die avond helemaal voor herhaling vatbaar. Het was heel erg fijn om je " in 't echt" te leren kennen, Kim!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het ook super gezellig en tof iedereen eens in het echt te zien. Misschien moeten we er de volgende keer maar een soort stoelendans van maken 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent een toffe en lieve madam!! Echt en vanaf nu laat ik deze blog niet meer los hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgende keer moeten we tussendoor een soort stoelendans doen of zo... totdat je iedereen gesproken hebt! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De stoelendans zie ik helemaal zitten, net zoals een vervolgmeeting. Het was fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts