Kiindje in thema

Toen de Stoffenschuur zijn koopjeshoek lanceerde kon ik het niet laten om daar in te gaan snuisteren. Verschillende leuke laag geprijsde stofjes passeerden de revue. Uit het hele aanbod koos ik er twee voor mijn jongens en liet ik er eentje kiezen door een vriendin, voor haar kleintje.

Hoewel ik eerst een ander stofje met haar associeerde was zij onmiddellijk gewonnen voor het vossenstofje. Begrijpelijk want het past volledig in het thema van haar kleine meid.

Op vraag van de vriendin, een pyjama'tje én unisex, want het is niet de bedoeling dat dit kleintje enig kind wordt.De mintgroene boordstof spreekt voor zich. Het is hun themakleur. Jammer genoeg had ik niet genoeg om ook mouw- en beenboorden af te werken in dezelfde boordstof. Och jammer, misschien niet erg spijtig, want op deze manier vind ik het ook prima.

Zoals je ziet, de vosjes en de mintkleur passen precies in het thema. De plastieken vosjes zijn trouwens spaarpotjes. Mijn jongens zijn heuse fans. Niet om het sparen - het begrip betalen is hen nog vreemd - wel om te spelen.Benieuwd wat ik eerder voor haar naaide?

Stof: de stoffenschuur

Patroon: Kiind


Reacties

  1. prachtig! Dit geboortekaartje is precies populair, er ligt er hier ook eentje dat er toch zo te zien wel heel erg op lijkt van een vriendin. Het is dan ook een heel mooi kaartje.
    en idd een bijpassend geschenkje is altijd leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij is een kindje daarin om op te vreten ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts