Kijk wat ik maakte!

Kijk wat ik maakte, met alleen twee korte avondjes als investering.

Inderdaad, alleen mijn vrije tijd moest inboeten, niet mijn budget. Deze stofjes zijn gekregen. Zoals jullie op deze blog al konden lezen stapte ik in Parents For Life en organiseerde ik samen met Sarah een Naaisdag tvv deze vzw. Een aantal geweldige stoffenwinkels (de opsomming vind je hier) en een aantal superlieve mensen doneerden ons lappen en resten stof. 


Op twee avondjes, naaide ik deze sweater en sweaterdress in elkaar. Vanzelfsprekend niet voor mijn eigen kinderen, dat zou het idee van de naaisdag van Parents for Life teniet doen. Wel voor een van mijn leerlingen. Een meisje dat het niet al te breed heeft thuis. Een meisje dat meestal in kledij rondloopt waarvan de mouwen uitgelubberd zijn, de halsbies slijtage of scheuren vertoont, etc. 

Ik gaf haar dit kado, en blij was ze. Vooral met de paardjes. Haar thuissituatie mag dan niet mainstream zijn, haar wensen en liefdes wel. Het is een doodgewone meid die houdt van paarden, roze, paars en knutselen...

Een klein gebaar. Een beetje tijd. Meer was er niet nodig.

Zin om hier ook met mee te doen?

Hou dan mijn blog en/of die van Sarah in de gaten. Rond februari organiseren we opnieuw een naaisdag.

Wil je thuis aan de slag. Ga gerust uw gang... Wil je hiervoor stofjes ontvangen, contacteer ons dan. We kijken wat er mogelijk is. 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts