Naaisdag - Parents for Life

Vorige zaterdag organiseerden Sarah en ik onze eerste naaidag ten voordele van Parents for Life. Sommigen onder jullie hebben het vele gespam wellicht ondervonden, want we waren nog op zoek naar een aantal naaisters en sympathisanten op de twee locaties; het vesaliusschooltje in Edegem Γ©n de Stoffenschuur in Schaffen.

Op beide locaties kwamen er een achttal naaisters opdagen. Jong en oud. Ieder droeg zijn steentje bij.

Door de veelheid aan stoffen dankzij onze gulle sponsors konden we de deelnemers een ruime keuze bieden in wat ze wilden naaien.

Zelfs de godfather van Parents for Life kroop achter de lockmachine en naaide voor de eerste keer ... een buff. Hij was er heel tevreden over, maar ook wij vinden zijn keuze geweldig!
Er werden pareltjes gemaakt!Ik ben er zeker van dat het kind dat dit in handen krijgt dit met een glimlach zal ontvangen.

Naast het naaien was er in Edegem ook een kapster aanwezig die behendig de haren van verschillende klanten knipte. Haar inkomsten gingen integraal naar PFL. Dank u Charline!


Deze naaidag verdient een vervolg. Kon je er niet bij zijn hou dan onze blogs in het oog. In februari breien we er een vervolg aan!

Een hele grote dank aan onze sponsors:

malieke en co πŸ’› lelastof πŸ’› artgallery πŸ’› babarum πŸ’› de stoffenschuur πŸ’› lanalotta 
Pieke wieke πŸ’› Katrien πŸ’› Cas en nina πŸ’› fairytailors πŸ’› kersenpitje πŸ’› wild van stof πŸ’› 
 πŸ’› megastoffen πŸ’› stof op zolder πŸ’› Soft Cactus
En verder ook aan Charline, die de wilde haardossen professioneel kan temmen. Sarah, die ondanks haar zenuwen altijd zorgt voor een op en top organisatie. Nathalie, die de stoffenschuur openstelde als naaiatelier en Caroline die deze naaidag verzorgde in Schaffen. Ook aan de deelneemsters van Edegem en Schaffen, waaronder onze lieve Davina.


Love to you all!

Reacties

 1. een heel leuk initiatief, hopelijk lukt het mij een volgend keertje wel om erbij te zijn, al was het maar een stukje van de dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo’n geweldig groot hart dat je hebt... �� Ik hou je blog in ‘t oog voor februari ��

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel graag gedaan! Een volgende keer kan je zeker opnieuw op mij rekenen en doe ik ook mee mijn best om reclame te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch heerlijk als je met je hobby zoveel goeds kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts