Rowan + Olli

Een tijdje geleden schreef ik over mijn deelname aan de Misusu-challenge. Een van mijn projecten was toen deze outfit, gemaakt van de Rowan T en de Olli pants. 

De zoon die ik koos voor de bestemming van de outfit bleek te klein, zoals merkbaar op de foto's. De zoon te klein, of de mama die de maten verkeerd overnam. Vermoedelijk dat laatste. Lot was dolgelukkig met zijn outfit. Het kostte me dan ook heel veel energie om hem te duiden dat hij hiervoor nog wat moet groeien. Boos was hij ook toen ik hem trachtte te overhalen deze outfit aan zijn grote broer door te geven.
Ik beloofde hem een nieuwe outfit. Eentje die ik op mijn volgend naaiweekend zal maken. Beloofd!

Deze zoon past er perfect in. De t-shirt zit als gegoten en de broek valt prima op maat (vandaar het idee dat mama de maten verkeerd overnam.

Het patroon van Olli voorziet enkel een cargo-zak. Ik voegde er de bovenstaande zak aan toe. Ideaal om nog wat meer kleur toe te voegen, en naar mijn mening net iets handiger. 
Patroon: Misusu - Olli & Rowan T
Stof: Lillestoff 

Reacties

 1. da's het voordeel aan meerdere zonen ;-) en tja te groot is sowieso minder een probleem dan te klein, als grote broer wat voorzichtig is dan heeft hij die na een tijdje terug ;-)
  leuk trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grote broer is voorzichtig genoeg. Het is de tweede broer die meestal alle stoffen tot hun uiterste daagt ;) Benieuwd of zoon drie ook nog kan genieten van deze outfit.

   Verwijderen
 2. Met twee dochters ken ik dit scenario. Soms net te groot voor de jongste, soms te klein voor de oudste... Voordeel is soms kunnen ze elkaars kleren aan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts