salopetjes en joggingbroekskes

Mijn man en ik houden van salopetjes bij kinderen.

In een ottobre vond ik een salopetje met voetjes. Of een kruippak met het bovenstuk van een salopet. Het is maar hoe je het bekijkt.

Ik maakte er zo twee in joggingstof en gebruikte voor de sluitingen kamsnaps.

Een blauwe met uiltjes op de knieen en poep, idem voor de bies aan hals en arm. Deze viel al snel te klein uit dus moest er een tweede komen.

Foto moet nog teruggezocht worden

Dit werd een gele met haaien. Op het lijfje zette ik twee kamsnaps om in te klikken. Een beetje op de groei. Op die manier heeft hij het de hele winter door kunnen dragen.
Ik vind ze fantastisch. Het houdt de kleintjes lekker warm aan voeten, rug, enkels, ...Helemaal into de joggingstof maakte ik nog een broek voor de oudste. Met hetzelfde blauw en dezelfde uiltjes. Deze keer als accent aan de zakken.
Reacties

  1. Die haaikes salopet is alvast mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor de reactie op mijn jurkje voor de dochter. Heb even door je blog gegaan (nel,snel) en de fototjes laten zien dat je voor je zoontjes ook prachtige kleertjes maakt. Ook deze zijn mooi, dat salopetje: SUPER! Ik vind altijd meer moed een tijd om voor mijn meisje te naaien dan voor de jongens. Maar hé, binnenkort zijn de jongens aan de beurt hier. Want ik heb een communicant want ik de kleertjes voor ga maken. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts