Full force

Vrijdagnamiddag had ik een paar uurtjes voor mezelf. Gezien ik wat zaakjes moest regelen had ik een dagje verlof genomen. Daar was ik eerlijk gezegd ook een beetje aan toe. Het was mooi weer, de kinderen werkten vlot mee, mijn afspraakjes en plannen verliepen zonder problemen of vertragingen én ik kon daarbij nog een uurtje of drie naaien. Mijn dag zat goed!


Ook zaterdagavond had ik kon ik een uurtje of twee voor mezelf nemen.

Mijn naaimachine en ik, we zaten in een goede flow. Van het één in het ander.

Vanmorgen, nog voor de zon helemaal wakker was had ik deze hoop bij elkaar genaaid:Aan de wasdraad gaf het dit mooie zicht:

- een gsmlaadstation
- een lange tricot broek voor zoon 2
- een korte tricot broek voor zoon 2 (ottobre)
- kruippak Kiind voor zoon 2
- Malik shirt voor zoon 1 (LMV)
- Joléne-top voor mezelf (LMV)


Voor de middag kon ik nog dit t-shirtje voor nummer 2 maken. Patroontje komt uit een Ottobre zomer 2012. Goed bezig, al zeg ik het zelf!

Reacties

 1. wow, wat een razernij aan snel naaien bij jou. En dan nog wel stuk voor stuk knappe dingen. Dat shirt voor jezelf ziet er super tof uit. Ui welke LMV komt het? Lijkt mij wat om ook eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt uit lmv 2014. Valt bij mij niet zoals in het boekje, valt redelijk open vanvoor. Ligt misschien aan mijn stof, misschien verkeerd geknipt? Wel nog altijd een mooi shirt. Wordt zeker en vast een van mijn favorieten. Er volgt nog wel een aan-foto :)

   Verwijderen
 2. Heel goed bezig! Allemaal leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts