Zoeken in deze blog

maandag 4 mei 2015

Verwennerij voor de mezelf

De eerste blog van mei zet ik goed in. Ik maakte (en kreeg) wat tijd voor mezelf en fabriceerde een kleedje. Eentje voor de zomer. Eentje met blote schouders.

Een blinde rits vind ik altijd spannend, maar wonderwel lukte het van de eerste keer. Blind én het sluit mooi aan op de naad bovenaan! En dit van de eerste keer, een unicum!


Het stofje van soft cactus had ik al een tijdje liggen. Het ideetje om er de retrojurk van Femma van te maken heerste ook al een hele tijd.


Ik hou niet van gesloten kleedjes. Vooraan bedoel ik daarmee. Ik ben niet gezegend met een grote boezem dus decolletés kan ik wel aan. Krijg nu geen verkeerd idee, ik hou ook niet van grote decolletés. Sommige dingen behoren tot de privé-sfeer hé. Het kleedje in het Femma boek sluit nogal hoog op de borst, dus maakte ik het wat lager, net zoals ik vorige zomer bij de June dress deed.2 opmerkingen:

Ozzy²

Hij werd al een hele tijd geleden gemaakt, die eerste Ozzy. Het ziet er een lekker comfy hoodie uit. Die verlegde zijnaden zijn een leuk en ...