Stijlvol sportief

Vorige zomer maakte ik dezelfde joggingbroek voor Mauro. Helemaal content was ik ervan. De broek was áf en ik maakte er op de koop toe nog een bijpassende trui bij. Het werd zijn favoriete outfit, de tractoroutfit, en werd veelvuldig gedragen.


Bijna een jaar later is het tijd voor nieuwe joggingskes. Ik koos opnieuw voor dit patroontje uit Ottobre. - Had ik al gezegd dat ik het een toppertje vind? -  Ik hou van de tricot beenboord en heupboord. Normaal gezien moet er een koord door, maar dat liet ik achterwege en verving ik door een elastiek. De zakken zijn leuk van vorm en erg eenvoudig omdat ze erop gestikt worden.
Aan de zakken voegde ik nu een biesje toe om de tekening meer door te trekken. Ook op de achterzak naaide ik een stuk van de t-shirtstof.


Ook het patroon voor de t-shirt had ik al eerder gebruikt. Bij dit patroontje vind ik de overlappende halsboord super. Een geheel 'gerecycleerde' outfit dus.

Ik was wat bang voor de tekening van de tricot (cicuswelt van Lillestof). Bang dat het te druk zou worden, maar nu ik het aan-resultaat zie ben ik best tevreden.Patroon broek: Happy Champ - Ottobre Herfst 2015
Patroon t-shirt: Knippie zomer 2015
Stof: Circuswelt - Lillestof

Reacties

 1. Heel mooi en leuk stofje!
  Groetjes Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei tof! Ik gebruikte het stofje ook al. Het is druk, maar heel mooi met kei leuke kleuren. Ik vond het wel moeilijk stikken omdat de "lijnen" van de driehoekjes niet recht zijn, en ik dus bang was dat het scheef zou lijken. Deze twee zijn heel mooi, en ik ben ook fan van dat boordje, ik zoek het patroontje ook eens op!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe outfit! Ik maakte van dezelfde stof een babylegging voor de jongste en een t-shirt voor de oudste vorig jaar. Ik blijf fan van de stof! Hier staan ook joggings op het programma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi! Ik vind het fris en vrolijk, zeker niet te druk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik vind het fris en vrolijk, zeker niet te druk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts