Two times three of the same kind

Ondertussen al een heel tijdje geleden. Juni - juli om precies te zijn. We werden uitgenodigd voor een huwelijk. Eentje in twee delen, verspreid over twee weekends.

Voor het eerste deel, de burgerlijke trouw, kroop ik achter mijn machine voor de jongens. Theo was een juiste keuze. Petit Pan was een goede tweede keuze.

Twee jaar geleden maakte ik mijn eerste Theo, met de nodige euveltjes en foutjes. Het stofje vind ik nog altijd prachtig. Mauro groeide er te snel uit. Vervolgens bleef het quasi ongebruikt in de kast liggen. Tot nu! Een hele ontdekking toen ik vaststelde dat Lot er in past. Een toffe verrassing toen ik zag dat ik er nog een twee-maten-grotere-theo uit zou krijgen. Burgerlijke trouw, check!

Om Cas in het rijtje te doen passen maakte ik met het mini-overschotje een strikje en een borstzakje op een tricot t-shirtje. Al mijn mannetjes assorti. Leuk toch?


Voor Cas maakte ik een overslagvestje, het patroon werd al eerder hier en hier gebruikt. De zon begon toen eindelijk te beseffen dat de zomer dient om te schijnen zodoende knipte ik de mouwen de dag voordien naar een korte versie. Ik zorgde voor een overslagje dat met een trensje werd vastgenaaid.

Het strikje viel wat groot uit. Te last minute. Geen tijd, noch zin om te tornen.

Poseren, ze waren het beu!Het tweede weekend werden we ondergedompeld in een prachtig decor ten midden van de Ardennen. Wèris. Wie van natuur houdt moet daar zeker eens een kijkje gaan nemen.

Voor het tweede deel koos ik een soft cactus stofje Voor de twee oudste jongens ging ik opnieuw met het befaamde theopatroon aan de slag. De jongste kreeg een hemdje uit de knippie, in soft cactus.
Blauwe paspel om het geheel te breken. Maakt het frisser. 

Ook hier kreeg Cas een strikje. Een kleiner exemplaar deze keer.

Deze foto's werden later genomen, op een babyborrel. De hemdjes komen dus van pas. Originele foto's van de feestelijke dag:


Cas met zijn knappe papa:Mauro, met zijn knappe papa én zijn spidermantrui (tja)


Ik, met mijn knappe man ;)


In mijn maxi dress. Ook deze komt dus van pas.Reacties

 1. Sjikke dingen :-) ik vind het bijpassende strikje een leuk ideetje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en super eenvoudig om te maken. Alleen het formaat, daar moet ik nog wat op oefenen.

   Verwijderen
 2. Zo leuk altijd, van die assorti jongetjes in mooie nette hemdjes. Prachtige foto's van een mooi gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's en wat een prachtige outfits. Knap werk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts