Lief Monstertje, mijn monstertje

Voor Lot naai ik weinig, te weinig. Ondanks dat heeft hij een uitpuilende kleerkast. Naast de weinige naaisels erft hij immers ook de te kleine kleren van zijn grote broer. Niet altijd in de beste staat, maar we houden het bij. Speelkledij kan zo'n kleine jongen nooit genoeg hebben. Of toch?

Schuldgevoel -ik mag het zeker niet hebben want mijn kinderen geven er niets om hoeveel ik voor ieder afzonderlijk naai- speelt op. Het is niet omdat hij niet met de kleuterschool of onthaalmoeder start dat hij niet in het nieuw gezet mag worden!

Het stofje kocht ik al een hele tijd eerder. Speciaal voor hem. Hij kreeg ook de vorige versie van Susalabim. Al een jaar geleden nu ik het terug op zoek. Hoe ze toch veranderen op zo'n jaartje.... 

*weemoede(r)lijke zucht*
Een lieflijk monster voor mijn lief monstertje.
Het patroontje werd de leather sweater. Ik wou een longsleeve met een klein extraatje. Gezien ik de leather sweater recent nog uit de kast haalde was de stap snel gezet.


Stof: Lillestoff - Lelastof
Patroon: Leather Sweater - La Maison Victor

Reacties

 1. Een monstertje, een knap mannetje zul je bedoelen. Leuk zo een lekker gemakkelijke trui!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een knap mannetje, inderdaad, maar laat je niet verschalken. Het is een écht monster(tje). Eentje die weet wat hij wil ;)

   Verwijderen
 2. Een monstertje, een knap mannetje zul je bedoelen. Leuk zo een lekker gemakkelijke trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Heerlijk stofje. Ik durf al eens iets van speelkleren weg te gooien, om toch terug aan het naaien te kunnen gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet dit ook dringend toepassen, echt, of we moeten verhuizen ;)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. ja hé, heb nog een lapje liggen. Ga ik nog eventjes bewaren :)

   Verwijderen
 5. heel schoon!! ik naai ook veel meer voor de grote zus dan de kleine, gewoon omdat de kleinste alles van de oudste kan dragen... oeps... nu is er wel verandering in aan het komen, deels een beetje om ruzies en gedoe te vermijden soms, want ze wilt altijd hetzelfde als grote zus ;-) dus maak ik vaak gewoon tweemaal hetzelfde :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. en by the way: keischoon stofje!!

   Verwijderen
  2. Als ik twee maal hetzelfde maak weet mijn man niet meer wat van wie is. Bijgevolg loopt de ene in te grote kleding rond en de andere in te kleine. Geen optie dus ;) Gelukkig maken ze hier geen ruzie.

   Verwijderen
 6. Heel mooi!!! Heerlijk stofje en mooi gecombineerd!!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts