Retro Radio

Hoewel ze nog zonnige dagen voorspellen en dit de gedachte aan killer weer naar de achtergrond doet verdwijnen mag het niet meer ontkend worden: de herfst komt eraan. De zon gaat stilaan haar arbeidsuren afbouwen, alsook haar inzet verminderen.

Met dit idee koos ik deze week opnieuw voor lange mouwen. Tijd voor de herfst-outfits.
Mijn eerste herfststuk werd een leather sweater, zonder leather.Ik vond het perfecte rood om te combineren bij deze radio's. Nicky velours. Lekker zacht. Het doet wat retro aan en dit vind ik prima passen bij het printje. Een blauw paspeltje aan het randje geeft een mooi detail.Dat la maison victor kort valt werd bij deze trui weer maar eens bewezen. Ik nam maat 104 en verlengde deze met een tweetal centimeter. Ja, máár twee centimeter. De zoon zit eigenlijk nog in maat 98, maar ik heb zo het gevoel dat hij in een ruk door deze maat gaat groeien. Vandaar mijn 'beperkte' keuze.
Hoezo bewezen? Als ik deze trui vergelijk met mijn volgend projectje uit de knippie zie je het verschil. In het knippieproject moet de zoon nog ingroeien. Die gaat echt nog wel een tijdje mee. Deze radio's zijn voor dit jaar...Patroon: Leather Sweater - La maison victor - Herfst 2014
Stof: Radio's - Stich shop - Nicky velours - Stoffenmie
Paspel: Lanalotta
Boordstof: Cas & Nina
Reacties

Een reactie posten

Populaire posts