Peekaboo!

Een geweldig leuk en origineel stofje. Dat is het minste dat je kan zeggen van dit design.

Ik vind het zelf ge-wel-dig! De eenvoud en de vrolijkheid-met-een-knipoog springen er vanaf. Gelukkig zijn mijn kinderen even enthousiast als ikzelf.

Ik verwerkte mijn lapje in één keer. Met een stofbreedte van 165 cm kan je dan ook al wel wat.

Voor de oudste zoon maakte ik een zomerse hoodie, zoals deze, die vorige zomer gemaakt werd. Een van de favorietjes van zowel mama, papa als zoon. Jammer genoeg een veel te kort leven beschoren dankzij de bellenblaasactiviteiten van de school. Het is helemaal gevlekt. Zo jammer! Als iemand dé ultieme tip tegen dit soort vlekken al ontdekt heeft, let me know!


Een nieuwe hoodie dus, ineens een maat groter. Hopelijk kan hij er deze keer wél in groeien.

Voor de tweede zoon, Lot, wilde ik een t-shirt met een 'hoekje af', dit om het een beetje te laten aansluiten bij het eigengereide karakter van deze knul.

De beslissing om de boord met zwart-witte boordstof af te werken en er ergens mintkleurige tricot aan toe te voegen was snel gemaakt. Daarna zat mijn creativiteit eventjes vast. Dat 'hoekje af', dat zat er nog niet voldoende in!Bij toeval, of geluk, strandde ik in de Ottobre op een ideaal patroontje: het vooraanblik geeft een ronde mouw weer, achteraan een raglanmouw. Als ik hier wat met de kleuren en print zou spelen gaf dat wel het subtiele 'hoekje af'.Stof: Mia Mea - Kersenpitje

Reacties

 1. Heel mooi. Ik vind het ook een kei gaaf stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!
  Bellenblaas gooi ik altijd meteen leeg en ik maak zelf een sopje. Zo jammer dat de originele vulling van bellenblaas potjes vlekken geeft. Soms zie je de vlekken pas na het wassen.
  Groetjes stipjes en datjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vlekken zie je altijd pas ná het wassen..dat komt door de chemische reactie tussen wasmiddel en de bellenblaas :(

   Verwijderen
 3. Zo mooi! Het hoekje af patroon is super tof zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie en originele twinning!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts