Blogmeet no.3


Deze eerste foto hebben jullie ongetwijfeld al een paar keer in jullie feed zien verschijnen. Ik was er ook bij, blogmeet nummer 3. Voor de derde keer al kregen de naaiende blogsters onder ons de kans om elkaar te ontmoeten. Opnieuw dankzij het toedoen van Davina.Deze keer hadden we een locatie in het fort van Merksem. Met een zonovergoten dag zoals afgelopen zaterdag was dit ideaal. Ik vond het genieten. Zon, gelijkgezinden en vlotte babbels. Heerlijk!

Ook deze editie werd gevuld met een aantal 'spelletjes'. Het wordt zowat standaard en de blogmeet zou de blogmeet niet zijn zonder. Al werd Davina deze keer ook verrast, als ideetje van deze en deze lieve dames.

Wie wil zijn huis hier nu niet mee versieren?
Een leuke ijsbreker, geleden van mijn studententijd.De tweede lieve dame van hierboven organiseerde ook een swap. Wie wou mocht iets naaien voor een andere blogster. Via het online 'namentrekken' (voor mij iets nieuw) werden we aan elkaar gelinkt. 
Ik ontving dit, van een van de zusjes van Sew BlondeEn ik gaf onderstaand tasje aan DelphineOok juffrouw Kersjes was weer van de partij om ons van een stoffenruilspel spel te voorzien. Ik hield er een badpakkenstof aan over van Jelle van Babarum. Nog nooit mee gewerkt. Ik ben benieuwd.

Mijn totale 'buit':


Tenslotte, ik was het alweer bijna vergeten: Pieke Wieke, die kwam ook weer mee, en net zoals de vorige keren konden we via een tombolaspel een bon winnen.

Deze keer was ik de gelukkige, of toch een van de twee, want de bon werd gedeeld. Deze ga ik lekker opkopen volgend weekend, tijdens ons naaiweekend.

* Zo goed als alle foto's zijn overgenomen van andere blogmadammen.


Een overzichtje van alle sponsors, in willekeurige volgorde:
Reacties

Een reactie posten

Populaire posts