Weer zwemweer

Wat ben ik blij met de zomervakantie! V.A.K.A.N.T.I.E, het woord zegt het zelf. Wie is daar nu niet blij mee. Even belangrijk is het woord 'zomer'. Of misschien zelfs belangrijker. Voor mezelf, als persoon met een ieder jaar wederkerende winterdip, is de zomer een belangrijk moment. Warmte, genieten van de buitenlucht, groen en leven, ... Ik heb dit nodig.


Maar ook voor de jongens, of mezelf in relatie tot de jongens is dit belangrijk. Alle moeders zullen zich hierin herkennen: kinderen zijn druk. En hoe meer kinderen, hoe meer drukte. Doe eens een verjaardagsfeestje, je zal niet weten waar je hoofd staat... En dat zijn dan vriendjes, ze houden zich samen bezig. Ik durf te stellen dat het samenbrengen van kinderen, ongeacht het geslacht, die een volledige of gedeeltelijke bloedband delen of kinderen die gehuisvest zijn in dezelfde woning de spreekwoordelijke druk op de ketel enorm kunnen verhogen. De ketel van de ouders. Zijzelf ervaren daar weinig hinder van. 


Daarom: Z.O.M.E.R. Dwing hen naar buiten en zet een emmer water in de tuin. Je zal zien dat je eventjes gerust bent. Of toch tot de ene de andere natter heeft gemaakt dan gewenst en de ene zich daarna gedraagt als vermoorde onschuld.Kersenpitje stuurde me deze leuke badstof op. Ze werden snel omgetoverd in twee lange zwembroeken. Lang omdat ze zo wat meer bescherming geven tegen de zon en lang omdat één van de zonen een vlekje heeft dat hij liever wil verbergen. Met deze short zitten ze goed voor de zomer én voor de zwemles van volgend jaar!
Stof: Kersenpitje
Patroon: Vlaanderen naait


Reacties

 1. Super mooi! Die kunnen goed zwemmen nu 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Broederliefde, iets speciaal, maar soms vermoeiend voor de mama! ;-)
  Knappe zwemshorts!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat nat-spetter-verhaal is zooo herkenbaar :-). Wij genieten ook van het buitenleven en even meer tijd voor elkaar. Héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kon het maar altijd zomer zijn... Hoewel, dan zou de appreciatie wellicht veranderen...

   Verwijderen
 4. Just wonderful , the swimming trunks are so cute !!! I followed your link to the webshop , great fabrics .Thanks a lot for sharing your thoughts ;-)

  Enjoy the summer weekend - best wishes from Germany , Katrin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tnx! Kersenpitje really has a lot of nice and originals designs. One of my favourite webshops ;)

   Verwijderen
 5. Oh Kim... wat lees ik jouw posts graag! Zo eerlijk, en zo herkenbaar, én zo leuk geschreven, doe zo voort ajb!! En tenslotte hoe mooi, eenvoudig, leuk en geslaagd, die broekjes! Toppie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief!! Deze complimentjes verwarmen mijn hart :) Dank je!

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts