Parents for life: kom je mee naaien?Lieve lezers, 
Een paar dagen geleden konden jullie bij ons (Kim en Sarah) een berichtje lezen over Parents for Life. Parents for life is een nieuw initiatief dat wij niet alleen een warm hart toedragen, maar waar wij ons ook prompt voor inzetten. Vrij onmiddellijk besloten we onze handen uit de mouwen te steken en registreerden we ons als kledingpunt. Ten voordele van de kinderen uit gezinnen die rond de armoedegrens leven, of het door andere omstandigheden niet al te breed hebben zamelen we kledij, schoenen, fietsen en speelgoed (0 tot 12 jaar) in.

Lieve dames ( en heren) willen jullie eens in jullie kasten duiken, een blik op zolder gooien of de kelder eens inspecteren. Wellicht vinden jullie daar nog zaken die nog een extra rondje mee kunnen. Gooi ze niet weg, maar doneer ze aan een van de kledingpunten [link]. Zoals je jouw eigen kind niet in kleding vol gaten laat lopen gun je het waarschijnlijk ook een ander kind, dus laat je hart spreken en schenkt ons nog bruikbare kledij. Proper en zonder gaten!

Heb je dit niet meer, en ben je -net zoals ons- bezeten door machine en stof, dan zie je het misschien zitten om samen een dagje te komen naaien ten voordele van PFL. Op
11 november kan je ons in de refter van Andreas Vesalius (gemeenteplein 3 Edegem) vinden waar we naar hartenlust sjaals, wanten, mutsen, ed. zullen naaien. Grotere stukken mogen zeker ook!

Heb je nog stofresten, of stof die je niet meer gebruikt, kom dan gezellig meenaaien! Of kom gewoon langs voor een babbel. Gezelligheid moedigen we zeker aan!
Kan je niet meenaaien, maar heb je toch nog ongebruikte stof of stofresten liggen, dan geven wij ze met veel plezier een bestemming.
Dus, lieve mensen: help ons om de kinderen deze winter van warmte te voorzien door ofwel mee te naaien op 11 november 2017 – in Edegem, thuis, naaiclub, … - of door je stofresten te doneren. Wie weet zie je binnenkort een van de vriendjes met jouw favoriete stofje rondlopen. 

Zet alvast 11 november in dikke letters in jullie agenda, meer info en vrijblijvende tutorials volgen heel snel! Groetjes Kim en Sarah

Reacties

  1. 11 november lukt mij niet maar ik duik zeker eens in mijn stoffenrestjes, ik kan niet beloven dat er nog iets in zit dat lukt voor kinderen maar als dat zo is dan bezorg ik dat zeker

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts