Opening House of Mars van La Mima's en een fijne verrassing!

La Mima's, jullie moeten haar wel kennen, bekend als webshop met oog voor kleurrijke en grafische stoffen. Wat heb ik me al vaak vergaapt aan haar leuke en hippe stoffen. Ze heeft een heerlijke collectie waaronder een grote collectie van Echino en Cotton & Steel. Prachtige designs, stuk voor stuk!

Verrast, maar enthousiast kon ik niet anders dan volmondig 'ja' zeggen toen Tinne met uitnodigde voor haar opening 'House of Mars'. - Natuurlijk zei ik ja, hoe zou je zelf reageren?!- Samen met Anja, en jammer genoeg last minute zonder Tinne reed ik naar Oosterhout om die nieuwe winkel/atelier te bewonderen.


En ja, het was de moeite. De stoffen die online mijn ogen deden oplichten zorgden nu voor sterretjes in mijn ogen. De shop bevindt zich in dezelfde ruimte als het atelier. En dat laatste, dat zette me ook aan het dromen. Wat moet het heerlijk zijn om zo'n grote en lichte ruimte tot beschikking te hebben waar je jouw passionele hobby voluit kan beleven. Voor mij zal het bij dromen blijven...
Pareltjes, allemaal... Mima is een madam die geen moeite heeft om buiten de lijntjes te denken. Dat merk je aan haar aanbod, haar verwerkingen en de aankleding van dit atelier.
Uit haar kleurrijk aanbod mochten we een stofje kiezen. Ik koos voor twee prachtige stofjes van Echino. Onder mijn hersenpan kraakt het nog. Ik broed volop op een creatie voor mezelf. Binnenkort meer hierover.

Tenslotte mogen ook jullie delen in de feestvreugde want La Mima's gaf ons een kortingscode mee die we mochten delen met onze lezers!
Bij bestellingen tot en met kerst krijg je - bij aankoop van 25€ aan stoffen- 15% korting met de code "OPENINGSFEEST". Klik hier en scoor nog wat leuke stofjes voor die lastminute kertstkado's!


Ga ook zeker kijken bij Siwsiw, Katrienette, en Krullenbol, want ook zij waren van de partij!


 logo-lamimas-url

Reacties

  1. Ja zo’n atelier doet mij ook dromen, heel herkenbaar! Ik ben benieuwd wat je met jouw stofjes gaat maken. Ik ben nog aan het twijfelen... zoveelideeenzoweinigtijd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo spijtig dat ik er niet bij kon zijn! Haar aanbod stoffen is ook echt wel mijn ding! Zeer benieuwd wat jullie allemaal gaan maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts