Bomberjacks

Bomberjacks, sedert vorige lente kan je er niet meer om heen. Zowel in de jongerencollectie als in die van de volwassenen kom je ze tegen. Deze trend van de 90's heeft z'n revival verdiend en lag van mij nog een hele poos in de mode blijven.  

Deze twee exemplaren zijn alweer een hele tijd geleden, maar te mooi om niet te bloggen.
Het stofje met de astronauten werd in de laatste weken van augustus verwerkt. Het is al heel vaak in en uit de kast gegaan en ziet er nog altijd prachtig uit. Voor de gegadigden, je vindt deze stof nog bij de stoffenschuur (en in solden ondertussen!. Hopelijk een item dat ze alledrie nog kunnen van genieten. Ik vind de kleuren geweldig en in het lage zonlicht van november kwamen deze helemaal tot hun recht tussen de prachtige en sobere herfsttinten van het bos.De walvisjes kocht ik een hele poos geleden bij Mon depot. Op het naaiweekend in november verzamelde ik uiteindelijk al mijn moed en durfde ik er in te knippen. Over de rode boordstof werd een tijdje getwijfeld. Wie mij kent weet dat ik kleur en contrasten niet mijd.

Nu ik het resultaat zie ben ik helemaal tevreden. Een aansluitende kleur zou niet Mimaloki geweest zijn.


Patroon: Klein Bus - Ottobre
Stof astronauten: Stoffenschuur

Reacties

 1. Zo tof. Daar zal hij uren plezier mee beleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! En inderdaad, dat rood is perfect! Ik zou waarschijnlijk een bijpassende kleur gekozen hebben, maar nu ik dit zie weet ik weer dat ik af en toe eens wat meer moet durven! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet me soms inhouden om er geen te grote contrasten van te maken ;)

   Verwijderen
 3. Inderdaad zijn dit weer mimaloki combinaties! Leuk, ook met die rode paspel. En jouw jongens staan ook goed met die felle kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts