Charles - Eindelijk!

Vorige zomer kreeg ik tijdens de blogmeet het leuke Charlespatroon van Companie M. Hoewel ik het een schitterend patroon vind bleef het nog liggen tot november. Pas tijdens een naaiweekend verplichtte ik mezelf om ermee aan de slag te gaan.
Het in elkaar naaien vroeg wel wat aandacht. Een knoopsgatenelastiek innaaien zit nog niet helemaal in mijn automatisch naaigeheugen.Salopetten en ik, het blijft een grote liefde. Jammer genoeg deelt de zoon dit (nog steeds) niet. Dit weekend kon ik hem eindelijk overtuigen om dit naaisel nog eens aan te trekken. Een bezoek aan Forrest en Friends leek mij een mooie gelegenheid om het kledingstuk op beeld vast te leggen.


Ik combineerde een frisgroen trixiekatoentje met een petrolkleurige groffe ribcord. Over de knopen ben ik niet helemaal tevreden. Ik heb niet veel moed en doorzettingsvermogen wat een knopenzoektocht betreft. Meestal vergeet ik het bijhorende kledingstuk mee te nemen waardoor de afweging of het al dan niet bij elkaar past niet eens kan maken. Daarenboven speel ik meestal tussen de aanknoop van deze fournituren en het gebruik ervan regelmatig de helft kwijt - serieus, dit overkomt me drie van de vier keren. Ook bij deze Charles... Van de zes aangekochte knopen kon ik er maar vier meer terugvinden. Het zou me misschien kunnen helpen dat ik die dingen sneller aannaai en er niet steeds een aantal weken laat overgaan...


De eerste lentezon, gelukkige kids en beestjes... Meer moet dat niet zijn.


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts