Dreams under construction

Opnieuw een pyjama voor de oudste zoon.

Sinds hij de wereld buiten zichzelf gewaar werd is hij verzot van 'machines', in die tijd nog een ruim begrip en duidend naar zowel graafmachines, camions, bulldozers, kiepwagens, tractoren, etc.
Zijn ideale ontspanning na het instapklasje: gaan kijken naar de werken achter zijn school, steeds opnieuw ontgoocheld dat de werkmannen reeds het werk hadden neergelegd.
Een voorbijrijdende camion kon steeds weer op een glimlach rekenen; met een machine op zijn oplegger op grote verwondering.Een paar jaar later maakt hij het onderscheid tussen al deze werktuigen en machines, zijn kinderlijke verwondering is getemperd, maar zijn enthousiasme nog altijd even groot. Bijgevolg is dit stofje op zijn lijf geschreven.Ik gebruikte hetzelfde patroon als bij zijn ridder- en vliegtuigenpyjama -never change a winning horse, right? - maat 116, lekker op de groei. Een pyjama op je lijf geschreven moet een tijdje meegaan.Zijn jeugdige blijdschap om deze pyjama bracht me even terug naar die kleine uitstapjes na schooltijd, en da's genieten.


Reacties

  1. Supertof! Arvid heeft er ook 2 shirts in, zijn nieuwe lievelingsshirts ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh geweldig, hij zal wel enorm enthousiast geweest zijn toen hij dit te zien kreeg?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh heerlijk verhaal! Ik herken er onze jongste ook in ;-). Hij zal veel genot hebben van deze pyjama!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts