The wings of an eagle


Ik probeer de laatste tijd zoveel mogelijk lappen stof in één keer te verwerken. Dit heeft te maken met mijn voornemens voor 2018: bijhouden van ins en outs. Hoewel ik me #1in3out voornam blijft de teller op fifty-fifty staan. Kan ik er aan doen dat er zoveel uitverkopen en promoties zijn???
In februari en de helft van maart slaagde ik er in om geen stoffen meer toe te voegen aan mijn collectie. Hierna werd ik terug week voor al het moois. Het bijhouden van de ins and outs is het begin van een bewustwording. Hierdoor krijg ik een beter zicht op wat ik kan verwerken in hoeveel tijd. En het zorgt ook voor een schuldgevoel. Meer ins dan outs is niet toegelaten en zorgt voor een grotere naai-inspanning.


Ook deze lap bevind zich al een tijdje in mijn stoffenkast. Toen ik deze een dik jaar geleden in huis haalde kozen mijn zoontjes alvast ieder een lap uit. Lot ging voor de arenden en Mauro voor de wolven. Toen veel voornemens, maar ik bracht er weinig van voort. Tot nu... Lot heeft zijn arenden en ik hoop Mauro weldra van zijn wolven te voorzien. Ideaal aan deze stof en de grootte is dat er net een shirt en een broek uit geknipt kunnen worden. Eén lap en mijn quotum outs kan al op -1 gezet worden. Misschien maar een geluk dat ik nog een dik jaar wachtte, anders zou ik nog een deel overschot hebben waardoor ik die -1 niet zou halen ;)


Het patroon voor het broekje vereist nog een tweede kans. In mijn eigenzinnigheid - het niet lezen van werkbeschrijvingen - ging er iets mis met de zakken. Ik heb wellicht een stap overgeslagen. Door mijn vastberadenheid lukte het me toch nog om er een short met bruikbare zakken van te maken.
Dat is het belangrijkste, toch?


Patroon: Ottobre

Reacties

  1. Leuk setje! En zo tof met die bijpassende boordstof!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tnx, soms zitten de perfecte combinaties nog ergens achterin de kast ;)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts