Welcome Roisin!

Nieuw babygeluk komt altijd samen met nieuwe kleertjes ten huize Mimaloki. Een van mijn besties beviel vorige maand van haar tweede dochtertje. Een pracht van een kind!


Met de baby nog in de buik liet ik haar een aantal stofjes kiezen uit de stoffenkast. Veel projecten in mijn hoofd, maar de realistische naaitijd beperkte me tot drie naaisels. Een panne aan de lockmachine strooide roet in het eten. Ook de het deadline naaien voor Misusu zorgde ervoor dat ik veel later dan gepland aan dit kado kon beginnen.

Kleine Roisin kreeg een kleedje uit een kwaliteitsvol Znokstofje. De groene kleur viel moeilijk vast te leggen op foto.  En een salopetje naar het gratis Thijspatroontje.
De kamsnamps zette ik tijdens het bezoek nog op z'n plaats. Nogmaals: tijdsgebrek. En bij een bestie moet dit wel kunnen. 


De grote zus kreeg een herfstbestendige trui. Twee dagen voor het kraambezoek zat ik in een naaiproject voor Fibremood, de Phoenixtrui. En aangezien dit tamelijk snel in mekaar zat was de keuze snel gemaakt.

Ik liet me gaan in het roze voor de zus, met al mijn jongens heb ik hier meestal niet veel kans voor :)


De ruffles konden beter, ik wist niet goed of ik ze nu mee moest vastnaaien of niet.  Due to the boys heb ik hier niet al te veel ervaring mee. Twijfel en haast zorgde ervoor dat ze niet beide op dezelfde plaats in de mouw vastgestikt zijn. Al bij al ben ik wel tevreden van het resultaat. Het stofje op zich maakt me al gelukkig en warm vanbinnen.

Alles tesamen lijkt het een rommeltje, I know. Mensen die alles in eenzelfde thema uitwerken... Het is mooi, maar niet aan mij besteed. Ik hou van kleurrijke stofjes en wil mijn omgeving daar zoveel mogelijk in laten delen.


Reacties

  1. Reacties
    1. Tnx! Mama mocht kiezen uit een aantal stofjes. All credits to her <3

      Verwijderen
  2. Supervrolijk pakketje! Brengt instant kleur in iemand zijn / haar kleerkast, love it!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts